Powered by Blogger.

Thursday, September 17, 2009

syukur alhamdulillah dan Al-fatihah

mama buka cite gembira dulu la ek...persiapan raya alhamdulillah da siap...tak la excited sgt...biase2 aje...mcm mane korang da siap blum? mama mlm raya dan raya pertama hanye di k.l jek...tp mmg best sbb kawasan umah nenek mama mcm kampung lagi,dan ade takbir raya rumah ke rumah pada mlm raya...tu yg best sgt2...klu side ayah mama mmg takde suasana tu semua...sbb town kan...tgh2 bandar penang tu...tp kawasan kampung la...pastu ptg raya pertama mama blik kampung en.anep plak kat melaka...maybe stay 2 hari kot...

okeh now kisah sedih...adik kakak ipar mama melahirkan baby boy last month...baby tu lahir pra matang tp sihat, baby tu duduk dlm inkubator, tp 1 minggu lepas lahir baby tu alami komplikasi dalaman...hampir 1 bln jugak baby tu bertahan...mlm td abg mama call dan bg tahu baby tu dah meninggal last night...sedih sgt...mama tak leh la dgr psl baby meninggal sbb mgkin mama cpat terasa kan sbb kite ade anak ni lain skit...so Al-fatihah buat baby muhd faris iqbal...moga keluarga kak ipar tabah menghadapi segalanye...semua tu dah tertulis oleh NYA...

3 comments:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani said...

sorry for the loss. mesti ada hikmah kan?

zeti said...

al fatihah..
takziah buat family arwah..
yg pastinya ank tu da tggu mak pak dia kat pntu syurga..

irvanqiesy said...

mama-miya: btul tu smua ade hikmah...

kak zeti: i'Allah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quote

Quote

Quote