Powered by Blogger.

Thursday, October 15, 2009

tgh merajuk ni...

ni lah gaya baru qies...time ni die tgh merajuk sebab die nk panjat meja tu...then papa die tinggikan suara marah die lah sebab asyik nk memanjat je...time tu die baru angkat kaki nk panjat

papa: adik,jgn panjat...amboiiiii...nk kene budak nih...biase die ye...(nada suara tinggi)

qies trus beku mcm tu tak gerak2...sampai la mama ckp

mama: meh sini syg...papa marah die ye...ala2....anak mama nih...nape adik panjat? kan da kene marah...

qies trus dtg kat mama dan nangis uwa....

adoi la...kamu ni...klu kite tak pujuk die,die akan keras mcm tu smpai kite ckp nada rendah...kelakar btul la...die sanggup tahan keras mcm tu...klu die tgh mendongak die akan keras mendongak plak...



keras sambil mata terkebil2...



3 comments:

yaya said...

wah kmain aksi merajuk tu. mahal aksi tu, susah nak dpt...

irvanqiesy said...

yaya:tulah psl yaya...kelakar tau...

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

haru haru..nak merajuk pun kena posing eek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quote

Quote

Quote