Powered by Blogger.

Wednesday, December 16, 2009

pre-school orientation


31dec09 irvan orientation,so mama akan cuti dr 31/12-4/1/10...sbb start skool mama tak tau lagi time mcm mane so mama kne bercuti utk sesuaikan masa dan ini sek baru irvan. sek sri bintang utara ni agak jauh la dr umah, sebelum ni irvan tadika kat bwh umah jek so tokwan yg tlg anta kan. sesi pre-school ni pon sama mcm sek rendah, masuk 7.30am dan blik 12pm, pagi mama akan anta irvan dan blik tokwan akan jemput die...

mama hope sgt irvan akan suka sek baru ni...jgn la die wat perangai xnk pergi... risau jugak ni...tp mama tak bleh pk negatif kan??

dear my boy...hope u really like it this new school...

with luv,
mama

2 comments:

lin said...

waaa sekolah ni famous gak ni...biasa dengar..private school right?or..i think sama cm cbn,vi tu kan?

selamat besekolah ye irfan..mesti 1st day at school dia besemangat..hehe

irvanqiesy said...

lin: hi lin... actually sek ni,sek bestari,dlu sek ni kt tapak pivilion tu, now da pindah ke tmn shamelin cheras...aah lbih kurang sek cbn, vi...

hopefully irvan ske sek tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quote

Quote

Quote