Powered by Blogger.

Tuesday, April 20, 2010

birthday present for my boy

smlm mama dan en.anep pk nak blikan apa utk irvan. so atas muafakat ceh...ayat... kite org decided blikan kereta control. so pg la cr smlm da dpt, kiteorg plan nk bg on bday la,tp mama dan en.anep excited sgt tak boleh nk tunggu, kami plan letak atas almari dlm bilik, buat surprise! mama ada blikan qies magnetic board sbb dia ske menulis.

so mlm td, irvan berebut dgn qies magnetic board tu, smpai adik ni menangis la. mama geram mama marah irvan, die merajuk msuk bilik,

irvan: tokwan... sini la...

mama: apa sini-sini?(mama tak bg tokwan msuk)

irvan: muka senyum kambing... die panggil lg, tokwan...

mama msuk bilik...

mama: nape? ape?

irvan: tunjuk atas almari, pastu die tnye ape tu mama

mama: tak tahu la... ape agaknye ek...

irvan: bwk la turun...

mama: mama,papa syg awak tau, ini hadiah bday irvan.

irvan: melompat dan tak sempat2 soh mama psgkan.

to my boy... mama wish in advance, happy bday syg, moga anak mama jd anak yg baik,mendengar kata, taat pd perintah Allah, taat pd papa mama dan belajar rajin2, mama n papa promise kalau irvan pandai belajar, lg best mama & papa belikan present.

note: setiap hari die tnye bile bday die. sbb tak sbr nk celebrate kat school.
mmg idaman irvan la ni.

boleh pg 100kaki if tambah bateri leh g jauh,

cun... boleh drift

break disc beb.

5 comments:

Dyana said...

awalnyer kasi present.... jgn dia mintak lagi time b'day dia dah la.. hahaha.. :P

Ayah Khalish Khalisha said...

생일 축아한다 Irvan

Bese lahir bln April ni..mmg pandai-pandai orangnyer.

irvanqiesy said...

dy: da bg tau da ni present for bday.

en.os: on 3rd may la... huhuhu...

Dyana said...

x per babe, nnti akak suroh dia mintak lagi.. hahaha.. =P

Ayah Khalish said...

xper...lahir on may pn pandai2 gak...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quote

Quote

Quote