Powered by Blogger.

Friday, February 11, 2011

sekian lama...

salam semua... akhirnya berupdate jugak kan...ekekeke... rindu nk berblog tau, tp tulah ada je halangan...( alasan!)

kebelakangan ni memang mama sgt-sgt bizi... dgn dugaan dtg menimpa... adoi... memang sangat mencabar betul... alhamdulillah dgn sokongan family kami jd kuat...fuhhh... takpe semua dugaan nie ada hikmah dsebaliknya...kami redha.

pd manusia yang taksedar diri nie....takpe...Allah tu maha adil...tak didunia di akhirat nanti...

tutup pasal tu .

okeh kami tengah berangan nak beli rumah ( kene berangan dulu... nanti baru jd kenyataan...ahaks!) insyaAllah semua dlm perancangan ;) dan dipermudahkan jalannya... byk jugak rumah yg mama da survey... kami plan area cheras saja, so mean rumah 2nd hand la. sebab apa cheras?

1. dekat dgn semua family
2. memang dah biasa kawasan cheras ni
3. dekat dgn sekolah irvan
4. banyak lagi la...huhuhu

baru-baru ni jugak kami ada view 1 rumah ni...trus jatuh cinta pandang pertama tau...ahahhahaha... yang penting mama akan berjiran dgn mil... weeewitt... mil pon tgk rumah tu terus minat and plan nk beli...budget pon apartment jek...tu je yg mampu...oklah dr takdekan...(hei! ayat mcm tak bersyukur je ko) huhuhu...

sudah-sudah nadia...jgn berangan banyak sgt! nanti sendiri yg down...huhuhu... anyway kwn-kwn sume... doakanlah agar impian kami ni tercapai...amin!

5 comments:

Dunia Baru said...

hardcore blogger dh muncul kembali

mashitah said...

hye akk. ingt eta lg x? rajin2 dtg la ke blog eta

http://mashitah-beautifullife.blogspot.com/

irvanqiesy said...

db:hahaha...
ita:hi ita,mane leh lupe...hihihi...ok keep in touch ya ;)

Ayah Khalish Khalisha said...

db - bohh..once hardcore..always hardcore..ekeke

irvanqiesy said...

AKK: mane ade hardcore...pandai2 je tau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quote

Quote

Quote