Powered by Blogger.

Monday, April 27, 2009

tagged weds picture...















the rules....so simple...carik gambar kawen korang yg paling korang suka...then tepek kt blog memasing hehe...ni la gamba paling ske,tp cd da ilang so ni snap atas gamba,tu yg blur,tp kira ok la kan...hehe...ske gamba ni sbb gamba clear dan mmg fokus kt muka so nmpak la make up tu kan heheh....waktu itu sy berumo 18thn dan hubby 23 thn,sy la pengantin paling muda...



7 comments:

precious innocent said...

18thn dah kawen? mudenyeeeeeeee

-mama emma-

irvanqiesy said...

aah...heheh,mcm zaman dulu2 kan...skrg umo da 24thn,rs tua sgt,sbb anak 1st da nk msuk 5thn...

zeti said...

comey nadia time ni..
best kan kawen muda
ank pun da bsar skang ;)

irvanqiesy said...

alahmdulillah,mmg best kawen muda,tp cabarannye diri sndiri je yg tahu...setiap cabaran mematangkan diri sndiri...petuanye kak zeti jgn cpat melatah bile ade prob...heheh...

reza nani said...

xpe kawin muda...nnt anak dh besar, leh gi window shopping sesama....tgk wayang sesama...kan kan...hehe....jadik cam member dgn anak...best per... ;-)

irvanqiesy said...

aah,pnah tpk mcm tu gak,kdg2 xsabar tggu bdak2 ni bsar,kdg2 takut gak xleh handle...heheh...zaman skrg ni byk pengaruh lua.

Eazyshop2u said...

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived!! OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily...Grab yours while stock last!!

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quote

Quote

Quote