Powered by Blogger.

Wednesday, May 27, 2009

:: anak kecil yg bernama Adib::

sy nk share 1 cite ye...cousin sy melahirkan prematured baby(32 weeks) pd 21 mei 2009 dgn berat 2.07kg, baby ni di namakan adib dan sekarang baby adib berada di spital ampang,keadaan baby adib agak kritikal kerana semasa die dilahirkan baby adib hanye menangis sekejap jek dan trus berhenti doc msuk kan baby adib di wad nicu kerana paru2 baby adib dijangkiti kuman.Setelah 1 mggu berada di nicu,baby adib kene sawan sbb dlm darah ade byk kuman,dan membuatkan sy menitiskan air mata...papa baby adib sms sy td, dan mengatakan," nadia,sian adib...baju baru pon lum pkai ntah smpat ke idak...bihah(kakak baby adib) pun tak jumpa dia(baby adib) lg...terus mencurah air mata sy... kpd pembaca blog sy yg xseberapa ini sy amat mengharapkan kalian mendoakan agar baby adib cepat sembuh dan panjang umur...amin...jasa kalian hanya Allah s.w.t je yg dpt balas...

to: adib

mami mendoakan agar adib cpat sembuh, adib anak yg kuat sbb tu adib nk kua cpatkan?bile adib da sihat bleh la main dgn kakak bihah,abg irvan,adam,faris dan baby qies,leh la mami snap gamba adib tuk msuk blog mami ni,moga adib dpt bertahan kerana mama & papa serta kuarga kite sentiasa menanti kepulangan adib,mami hanye dpt tgk video adib yg papa emailkan smlm. adib mmg baby yg kuat...go...go... adib...





lots of luv

mami nadia...
(paggilan anak2 buah)

2 comments:

precious innocent said...

moga parents adib tu tabah.. sbb ketabahan ibubapa boleh drasai si comel...

sentiasa la bfikiran positif...

-mama emma-

irvanqiesy said...

tq mama emma,akanku smpaikan pd parent adib...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quote

Quote

Quote