Powered by Blogger.

Friday, January 8, 2010

anak oh anak...

pagi td mama mcm biasa dgn rutin harian menghantar irvan ke skool, lps tu tibe2 irvan ckp nk terkencing:

irvan: mama irvan nk kencing la...
mama: jom2...irvan ni mama lmbt nnti,kan baru mandi tak kan nk terkencing...membebel bla..bla...

irvan smbil tarik suar die ke bawah dan die pon kencing kat toilet boy,( bowl yg berdiri tuk lelaki tu) mmg skit je kencing die kuar sambil tgn die flush air

irvan: mama kene tarik ni baru air paip ni kuar...


smlm pon mama try nk bka paip air tak bleh rupenye smbil flush baru la air keluar. yelah tu kan toilet lelaki mane la mama tau kan.

mama: da cpat2 pkai suar mama lmbat nie...membebel bla..bla... dan mama ckp, pg msuk kelas!...

mama pon berjln menuju keluar, tibe2 terdengar suara bdak memanggil...mama...mama... mama pon toleh...rupenye irvan pggil mama, mama pon tnye die nk ape lg? dgn nada tinggi skit, mama tak salam saye pon...uwaaaaaaa... terus tersentuh hati tau.... rase nk nanges, terharu dan tetibe rase bersalah sbb td marah2 irvan... terus salam dan mama cium die... anak oh anak...

sori ye syg td mama tibe 2 jek marah2 kamu...

(sebenarnye bkn die nk kencing tp die nk tunjuk cara penggunaan toilet tu...)

5 comments:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

macam2 perangai anak..kekadang tu mmg bangga dgn perangai dia..

irvanqiesy said...

mama miya: tulah ragam anak2 ni... yg mak ni asyik nk marah jek...huhuhuu

Ayah Khalish Khalisha said...

mak dier pn..cool la sket..hehe

irvanqiesy said...

khalish-khalisha : tulah mak nie pagi2 da hangen jek...hahaha...

Ayah Khalish Khalisha said...

paham..paham...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quote

Quote

Quote