Powered by Blogger.

Wednesday, January 6, 2010

baru nk try ni...


morning... ermm pagi2 da bka cerita kan? sebenarnye mama baru je try makan pil binari, tu je nk bg tau hehehe... tp mama nk tau la kan sesape yg pnah try pil ni leh la share pengalaman ngn mama or korang penah try ape2 pil utk kesihatan dalaman wanita share la... share la... nk tau... heheh... mcm2 keluaran skrg smpai mama konpius mane 1 nk pilih.

dulu mama penah try mkn jamu mak dara, mama mnum yg serbuk, tp tak bleh blah la rs die. then mama try pulak bidadari dr dcl pastu mama preggy, pas bersalin, dlm pantang mama mkn leesa formula, ok gak la tp tu dlm pantang jek, lepas pantang tak mkn ape2 ubat pon utk dalaman wanita, jd perempuan nie sume nk kene jg kan?

p/s : jgn lupe share ye... eh klu segan nk komen emel pon boleh...

2 comments:

lin muhamad said...

skrg ni sya makan qshe ngan bd..yg ni tak penah try lagik.nanti bg testi eh.if ok,nktryla..

irvanqiesy said...

lin: ok, member pon suggest mkn qshe n bd... tu yg berbelah bahagi nk pilih yg mane...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Quote

Quote

Quote